Musiikkisovellukset

Tällä sivulla tutustut erilaisiin musiikkisovelluksiin. 

Esittelyssä on Shazam-musiikintunnistussovellus, YouTube Music, Spotify sekä GarageBand-musiikinteko-ohjelma Applen laitteille.

Valitse haluamasi aihe alla olevasta sisällysluettelosta. 

Shazam-sovelluksen esittely

Videolla tutustut siihen, mikä on Shazam-sovellus.

Shazam, musiikin tunnistaminen

Videolla tutustut siihen, miten Shazam-sovelluksella tunnistetaan musiikkia. 

Shazam, lisävalinnat

Videolla tutustut Shazam sovelluksen lisävalintoihin.YouTube Music

YouTube Music on Googlen kehittämä musiikin suoratoistopalvelu. Se on saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Palvelun musiikki on peräisin YouTuben palvelusta. Siitä on saatavilla sekä ilmainen että kuukausimaksullinen versio lisäominaisuuksilla.

Paina viereisestä painikkeesta ja pääset YouTube Music -sivustolle. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Spotify

Spotify on musiikin suoratoistopalvelu. Spotifyn käyttö vaatii rekisteröitymisen palveluun. Palvelu on ilmainen, mutta Spotifyssa on saatavilla myös maksullinen Premium-tilaus, jossa musiikin kuuntelua ei ole rajattu. Spotifyta voi käyttää eri laitteilla. Spotifyta voi käyttää sovelluksessa tai nettiversiona.

Voit rekisteröityä Spotifyn käyttäjäksi esimerkiksi Google-tunnuksilla. 

Paina viereistä painiketta ja pääset Spotifyn nettiversioon, jossa voit esimerkiksi rekisteröityä käyttäjäksi. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

GarageBand

GarageBand on Applen musiikinteko-ohjelma, joka toimii iPadilla ja iPhonella. Sovelluksella voi opetella soittamista, soittaa, äänittää ja luoda kappaleita.

Soittimina ovat kosketinsoittimet, syntetisaattorit, orkesteri- ja lyömäsoittimet, kitara, äänikirjasto, äänitys ja rummut.  Kappaleita voi tallentaa ja jakaa muille. 

Paina viereistä painiketta ja pääset AppStoreen, josta voit ladata sovelluksen Apple-laitteellesi. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Tekstiohjeet

Tekstiohjeita voit selata sivun näkymässä. 

Tekstiohjeet voit myös avata erilliselle välilehdelle klikkaamalla kuvan oikeassa yläreunassa olevaa "Avaa ikkunaan" -painiketta. 

Shazam (1).pdf