Mobiilipelit

Täällä tutustut erilaisiin opiskelussa, kuntoutuksessa ja vapaa-ajalla hyödynnettäviin mobiilipeleihin.

Pääset lataamaan sovellukset omalle laitteellesi laitteen sovelluskaupasta.

Valitse haluamasi aihe ja paina alla olevasta sisällysluettelosta.

Papunetin pelisivut

Papunetin pelisivuilla on erilaisia pelejä ja tehtäviä kaiken ikäisille opetukseen, kuntoutukseen ja vapaa-aikaan. Papunetin pelit ovat ilmaisia. Papunetin pelejä voi pelata verkossa internet-selaimen kautta. 

Viereistä kuvaa painamalla pääset Papunetin pelisivuille. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

ArkiTaitoo

ArkiTaitoo-pelissä on tehtäviä, joilla opiskellaan arjessa tarvittavia valmiuksia kolmessa eri kategoriassa: matematiikka, arjen taidot sekä työelämä ja harrastukset. Peli sopii eri tasoisille ja ikäisille opiskelijoille.

Viereistä kuvaa painamalla pääset suoraan laitteen sovelluskauppaan iPad ja iPhone -laitteilla. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Muilla laitteilla sivusto siirtyy AppStore-sovelluskaupan esikatseluun. Katso oman laitteesi sovelluskaupasta, onko sovellus ladattavana laitteellesi. Mene sovelluskauppaan ja kirjoita hakukenttään ''ArkiTaitoo''.

Ekapeli Alku


Ekapeli Alku -pelissä harjoitellaan kirjainten, tavujen ja sanojen lukemista. Peli on tarkoitettu niille, joille lukemaan oppiminen on haastavaa tai jotka tarvitsevat lisäharjoitusta.

Viereistä kuvaa painamalla pääset suoraan laitteen sovelluskauppaan iPad ja iPhone -laitteilla. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Muilla laitteilla sivusto siirtyy AppStore-sovelluskaupan esikatseluun. Katso oman laitteesi sovelluskaupasta, onko sovellus ladattavana laitteellesi. Mene laitteen sovelluskauppaan ja kirjoita hakukenttään ''Ekapeli Alku''.

Matikkakunkku Jr


Matikkakunkku Jr on matematiikkapeli, jonka ilmaisversiossa voi harjoitella laskentaa, yhteenlaskua ja vähennyslaskuja.


Maksullisessa versiossa saa enemmän sisältöjä käyttöönsä.

Viereistä kuvaa painamalla pääset suoraan laitteen sovelluskauppaan iPad ja iPhone -laitteilla. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Muilla laitteilla sivusto siirtyy AppStore-sovelluskaupan esikatseluun. Katso oman laitteesi sovelluskaupasta, onko sovellus ladattavana laitteellesi. Mene laitteen sovelluskauppaan ja kirjoita hakukenttään ''Matikkakunkku Jr''.

Muistipeli 

Muistipeli, jossa voit pelata usealla eri vaikeustasolla. Mukana äänitehoste, kun oikea pari löytyy. Pelissä on selkeät kuvat.

Sovelluksesta on saatavilla maksullinen ja ilmainen versio.

Viereistä kuvaa painamalla pääset suoraan laitteen sovelluskauppaan iPad ja iPhone-laitteilla. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.

Muilla laitteilla sivusto siirtyy AppStore-sovelluskaupan esikatseluun. Katso oman laitteesi sovelluskaupasta, onko sovellus ladattavana laitteellesi. Mene laitteen sovelluskauppaan ja kirjoita hakukenttään ''PRE-SCHOOL Happytouch''.

Terapiapsi.fi

Terapiapsin sivuilta löydät vinkkejä erilaisiin kuntoutuksessa ja opetuksessa hyödynnettäviin peleihin. Vinkkejä löytyy Android, Apple ja Windows -käyttöjärjestelmän laitteille. 

Viereisestä painikkeesta painamalla pääset Terapiapsi.fi-sivustolle. Sivu aukeaa uuteen välilehteen.